fbpx

Συχνές Ερωτήσεις για το SinuSet®

Συχνές Ερωτήσεις

Το SinuSet® είναι ένα μικρό, πρακτικό, ελαφρύ, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα. Είναι η μάσκα της μύτης η οποία παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα κάθε στιγμή, προστατεύοντας το αναπνευστικό σύστημα και ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.
Η κύρια λειτουργία του Sinuset® είναι να μειώνει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκλείει εντελώς την εισπνοή αλλεργιογόνων και μικροσωματιδίων σκόνης και γύρης που συνήθως βρίσκονται στην ατμόσφαιρα. Το SinuSet® εμποδίζει ακάρεα, γύρη, βιομηχανική σκόνη, αιθαλομίχλη και άλλα αλλεργιογόνα και παθογόνα σωματίδια να εισέλθουν στον οργανισμό από τη ρινική κοιλότητα.
Το SinuSet®  έχει κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας αντιαλλεργικά υλικά και δεν προκαλεί εκδορές ή ερεθισμούς του δέρματος. Οι αρχιτεκτονικές, σχεδιαστικές και κατασκευαστικές παράμετροι του ρινικού φίλτρου έχουν ως βασικούς πυλώνες την ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και άνεση του χρήστη. Το SinuSet® ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και έχοντας περάσει τους σχετικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας διαθέτει σήμανση CE. Επιπλέον είναι κοινοποιημένο στον ΕΟΦ.
Το SinuSet® είναι εξαιρετικά άνετο στη χρήση του, ουσιαστικά δεν καταλαβαίνετε ότι το φοράτε. Μεταξύ άλλων δεν εμποδίζει την αναπνοή, δεν καλύπτει το στόμα, δεν προκαλεί εφίδρωση και δεν αφαιρεί το μακιγιάζ.
Το SinuSet® είναι κατάλληλο για χρήση από όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών ηλικίας 6 ετών και άνω. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Το χρώμα και το σχήμα του SinuSet® καθιστούν την παρουσία του σχεδόν αόρατη από έξω και ανεπαίσθητη στο εσωτερικό της μύτης. Οι περισσότεροι άνθρωποι δε θα παρατηρήσουν ότι φοράτε ρινικό φίλτρο.
Ανεξάρτητη έρευνα του φορέα πιστοποίησης DMT έδειξε ότι τα φίλτρα SinuSet® έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα: εκτός από τους κόκκους γύρης, το ρινικό φίλτρο SinuSet® εμποδίζει την είσοδο και άλλων μικροσωματιδίων ( «κοκτέιλ» ατμοσφαιρικών ρύπων με επικίνδυνα για τη υγεία συστατικά, δηλαδή βαρέα μέταλλα) που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα εμποδίζουν:
  • 100% των κόκκων γύρης (π.χ. χόρτα), ακάρεα, επιθήλια ζώων (π.χ. Γάτες, σκύλους) και τα περισσότερα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα
  • 92.5% των σωματιδίων διαμέτρου PM10 (κοινά μεγάλα σωματίδια αστικής ρύπανσης)
  • 85% των σωματιδίων διαμέτρου PM2.5 (κοινά μικρά σωματίδια αστικής ρύπανσης)
  • 75% των σωματιδίων διαμέτρου PM1
Όχι. Το SinuSet® είναι κατασκευασμένο από μη-τοξικά, αντιαλλεργικά υλικά υψηλής φαρμακευτικής ποιότητας.
Όχι. Το SinuSet® δεν περιέχει κάποια φαρμακευτική ουσία.
Και βέβαια! Το SinuSet® μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιηθεί μαζί με τη μάσκα για επιπλέον προστασία.
Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, μπορείτε να χρησιμοποιείται το SinuSet® καθημερινά πρωί και βράδυ.
Χάρη στο πρωτοποριακό τοξωτό του σχήμα τοποθετείται πολύ εύκολα με μία απλή κίνηση στα ρουθούνια.
Το SinuSet® διατίθεται σε 3 μεγέθη τα οποία είναι κατασκευασμένα με ένα εύκαμπτο μηχανισμό ο οποίος καθιστά εφικτό το κάθε μέγεθος να προσαρμόζεται σε όλα τα ρουθούνια. Το μεγέθος small (μικρό) και large (μεγάλο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις ηλικίες 12 ετών και άνω. Η διαφορά των 2 φίλτρων έγκειται στο μέγεθος και μόνο του φίλτρου αφού ο τοξωτός σχηματισμός είναι ίδιου μεγέθους και στα δύο. Οι χρήστες που προτιμούν να νιώθουν πιο στενό στα ρουθούνια τους μπορούν να επιλέξουν το small, ενώ οι χρήστες που επιθυμούν να είναι πιο άνετο μπορούν να επιλέξουν το large. Για τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών συστήνεται το μέγεθος extra small.
Το SinuSet® δεν παρουσιάζει κάποιους κινδύνους για την υγεία, ωστόσο πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης πριν τη χρήση αυτού. Συνιστάται η συμβουλή γιατρού για εκείνους που το τελευταίο χρονικό διάστημα υποβλήθηκαν σε κάποια εγχείρηση στη μύτη ή είχαν κάποια ασθένεια στη μύτη ή στην ρινική κοιλότητα (π.χ μόλυνση).
Ναι. Καθώς το SinuSet® δεν έχει φαρμακευτικές ουσίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συμβάλλει στην μειωμένη εισπνοή ρυπογόνων και αλλεργιογόνων ουσιών, βελτιώνοντας την ποιότητα του εισπνεόμενου αέρα από την μητέρα και το βρέφος.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email info@breathpurity.com και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες +30 211 1198 125
+ +